Η μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% για το 2025 για όλες τις κατοικίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ασφαλώς μία σημαντική απόφαση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία έκανε πράξη τη δέσμευση του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη.
Η μείωση των δημοτικών τελών απασχόλησε ειδησεογραφικά και τα κεντρικά ΜΜΕ, τα οποία με δημοσιεύσεις τους έκαναν εκτενή αναφορά στη σημαντική απόφαση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Πιο συγκεκριμένα, με εκτενή άρθρα κάλυψαν το θέμα τα παρακάτω κεντρικά MME:
· parapolitika.gr https://shorturl.at/BsDsc
· real.gr https://shorturl.at/doQwh
· eidisis247.gr https://shorturl.at/OpEyb
· iefimerida.gr https://t.ly/g5sC2
· flash.gr https://t.ly/-IjSO
Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Η απόφαση για μείωση των δημοτικών τελών αντανακλά τη δέσμευσή μας να διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα τους πόρους του Δήμου και να επενδύουμε σε δράσεις που προσφέρουν πραγματική αξία στους δημότες μας. Αποδεικνύουμε ότι με σωστή διαχείριση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να ανακουφίζει τους πολίτες και να προστατεύει το Περιβάλλον.
Η μείωση των δημοτικών τελών αποτελεί ένα κοινό επίτευγμα της δημοτικής Αρχής και των πολιτών. Η εξαιρετική συνεργασία και η στήριξη όλων των πολιτικών ανακύκλωσης από τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης οδήγησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Συνεχίζουμε ώστε καθημερινά να υλοποιούμε μικρούς και μεγάλους στόχους. Με τη μείωση των δημοτικών τελών υλοποιούμε ακόμη μία δέσμευσή μας».

